2015. március 15., vasárnap

Ki lyukadt villany bojler cseréje,avagy javítása?


Napjainkban az elektromos villany bojlereink nem képviselnek jó minőséget.
Három,esetleg négy éves bojlerekkel találkozom,melyek kilyukadnak,sőt volt olyan,amelyiknek hosszában szétnyílt az oldala.
Ezeket kétéves korukban vízkőmentesítettük,és kicseréltük az anódot,fűtőszálat és a tömítéseket,mégsem bírták azt az időt,melyre a tulajdonosuk tervezték volna.Az olcsóbb árkategóriás silány minőségű (Olasz villany bojlerek viszik a prímet).

MILYEN VILLANY BOJLERT VEGYÜNK?

Nagyon fontos,hogy az új villany bojlerünket körültekintően válasszuk ki,mert nem mindegy az,hogy MEDDIG fog tartani és,hogy LEHET e kapni hozzá alkatrészt. A Magyarnak mondott HAJDU sem olyan jó minőségű,mint volt!
A ,,RÉGINEK" mondott huszonéves HAJDU készülékek még mindig üzemelnek,mert jó minőségű volt a tartály és a zománcozása na meg tényleg törődtek a készülék karbantartásával.Maximum háromévente cseréltették az anódot.
A boltokban kaphatóak közül mégis csak a HAJDU,ami elfogadható,mert   az alkatrészek könnyű és olcsó beszerezhetősége szempontjából is a legjobb választás.
Önnek is van régi villany bojlerje,esetleg leírná a típusát és évjáratát?

3 megjegyzés:

  1. Nehezen találtam meg ezt a blog oldalt.
    Személyesen is elmondtam a szerelőnek Karadin Úrnak a köszönetem és itt is elszeretném ismételten .......Köszönöm a gyors (27 perces) kijövetelét este 23 37- az idő,mire csöngetett a kapuban.Viszont még most sem,hogy egy 3 éves bojler(a miénk) mitől megy tropára,miért lyukadt ki az oldala?! Utána néztem más oldalakon,és elájulok attól,hogy ilyen vacak terméket árulnak...csak 3 évig bírja egy villany bojler?????Utána megint venni kell egyet és felszereltetnem???Ez egy rablás.miért nem csinálnak olyan bojlereket mint régen? Egyik ismerősömnek 18 éves a vízmelegítője és még tökéletesen üzemel Tudja erre valaki a választ?

    VálaszTörlés
  2. Szeretném minden kedves bajba kerültnek ajánlani tiszta szívből Karadin Andrást!Korrekt,gyors,és becsületes-ami manapság igen ritka tulajdonság-.Köszönjük szépen a Bercsényi utcából!

    VálaszTörlés
  3. Mindenkinek csak ajánlani tudom Karadin Andrást és munkatársát. Becsületes, kiváló szakemberek, akik számára nyilvánvalóan a minőség és a megbízhatóság a két vezérfonal. Gyorsak, pontosak, mindenben igyekeznek segíteni, és mindent megtesznek, hogy a lehető legjobb megoldások szülessenek a lehető legalacsonyabb áron. Hálás köszönet a bojlerért és az egész elektromos rendszerünkért! Fürdő-konyha folyt. köv. jövőre velük.

    VálaszTörlés